Price list:
Rolled metal and metal products

+31 (0)85 4019 761

Request a call
Official distributor
NU AANMELDEN
Over de dag
Alles en iedereen kleurt oranje op Koningsdag. Deze dag is een groot oranje straatfeest met straatcarnaval, muziekoptredens en dansen en natuurlijk straatmarkten in Amsterdam. Het hart van de Koningsdagfestiviteiten ligt op de Amsterdamse grachten. Niets gaat boven de oranje zee die de wereldberoemde grachten overspoelt. De sfeer op deze dag is traditioneel ontspannen en feestelijk.
Over het feest
Onze feestboot vaart in de voor- of namiddag voor een aantal uur uit over de grachten in het centrum van Amsterdam. Onze kapitein en zijn bemanning gaan ons de aantrekkelijkste en uniekste plekjes van Amsterdam laten zien, plekken die alleen vanaf het water te zien zijn. Onze enorme feestboot is een ervaring die je nooit zal vergeten! Je kunt van de bezienswaardigheden genieten, je kunt dansen, de shows en verrassingsoptredens bekijken die speciaal voor dit festival aan boord worden voorbereid.
Gratis drankjes en snacks zijn inbegrepen!
Ben jij klaar voor het feest?

Jafar Z.J., Iran

It was a pleasure to spent a nice time with you guys , I would like to thank the organizers. It was great fun in last event (King's day), hopping will meet you in new events!
Read more All reviews

Order custom metal

Do not forget company name

Word lid en krijg regelmatig berichten over onze acties en aanbiedingen!

Naam*:
Man
Vrouw
Geboortedatum:
Jaar:
Maand :
Dag:
Woonplaats:
Land*:
Voer uw e-mailadres in*: